SMS půjčky

27.06.2015 21:41

Na trhu financí se v současné době dají vyhledat i takové půjčky, které mají několik předností, ať už od vysokého procenta schválení, až po jednoduchost schvalovacího procesu.

 

Mezi takové se bezesporu řadí právě SMS půjčky, které se od těch běžných liší tím, že k jejímu vyřízení potřebujete pouze aktivní mobilní telefon.

 

SMS půjčky jsou nabízeny všem lidem bez rozdílu, ať už jste zaměstnaný občan, či jste bez práce úplně, ať jste v důchodovém věku či zrovna trávíte čas na mateřské dovolené. Jediná podmínka je dosažení věku 18ti let a být občanem České republiky.

 

Pokud jste se rozhodli pro SMS půjčku, a máte jasnou představu o její výši, postačí Vám poslat krátkou textovou zprávu s jasným zněním, která se po Vašem odeslání začne ihned zpracovávat. Během pár minut Vám přijde zpětná informace, ve které se dozvíte, zda Vaše žádost byla schválená, či zamítnutá.

 

SMS půjčky jsou v dnešní době hojně využívanou variantou všech možných úvěrů, a to právě díky své jednoduchosti a nenáročnosti na vyřizování. Nebudete ke zpracování potřebovat žádné kopie výpisů ani výplatních pásek, nikdo po Vás taktéž nebude chtít dokladovat, k jakému účelu jste se rozhodli půjčku využít. Vše je jen na Vašem zvážení, včetně toho, kolik si chcete vypůjčit. Možnosti rozpětí jsou zhruba u všech krátkodobých SMS půjček od 500,- Kč do 5.tis, přičemž při opakované půjčce není problém si vypůjčit i částku vyšší, například 10.tis.

 

SMS půjčky se zpravidla vypůjčují na krátký časový úsek, který je týden až 30 dní. Pokud byste se nečekaně dostali do problému se splacením, máte možnost si za malý poplatek půjčku na další období prodloužit. Tento proces lze opakovat 3x po sobě, poté je nutné půjčku definitivně doplatit celou.