SMS půjčka až 4 000,- ihned každému

10.08.2014 15:12

Dnešní nelehká a hektická doba občas přináší s sebou nečekané situace,se kterými je nutné se umět rychle a v klidu vypořádat. Jednou takovouz nich bývají nenadálé finanční krize, které se týkají čím dál tím většího počtu obyvatel.
 

V takovém případě se občané schylují pro vyřešení situace k půjčkám, které potřebují kolikrát sjednat velice rychle, aniž by podstupovali 
zdlouhavého schvalování a vyčkávání front v pobočkách bankovních institucí.

< Pro takové případy jsme připravili produkt zvaný SMS půjčka až 4000,- ihned každému, která jistě uspokojí všechny klienty, kteří o půjčce uvažují.

Námi vypůjčené peníze skrze novou rychlou SMS půjčku až 4000,- ihned každému Vám zašleme na Vaše konto popřípadě složenkou na adresu, a to bez nutnosti ručení, bez doložení příjmu a jiných formalit. 

Jako jedni z mála v ČR nepožadujeme po klientovi žádné poplatky předem, nic takového se u nás nedočkáte, nemusíte nám posílat ani 1 Kč, na rozdíl od dalších konkurenčních společností, které toto vyžadují velice často.

U naší nabízené SMS půjčky až 4000,- ihned každému Vás dokonce nepřekvapí ani žádné skryté a utajené poplatky ani sankce, o kterých 
bychom Vám při podpisu nedali vědět. Půjčku si při neschopnosti splácet můžete prodloužit až o dalších 30 dnů, vše záleží na dohodě mezi námi a Vámi. Vždy je ale opravdu nutné před odložením splátky zavolat na naši zákaznickou linku, a vše dohodnout s operátorem, který je Vám k dispozici 24 hodin denně včetně víkendů, a který Vám zcela určitě vyjde vstříc.

Jsme dokonce natolik benevolentní, že pokud se Vám podaří SMS půjčku až 4000,- každému ihned splatit o den či dva dny později, hlavu Vám zajisté neutrhneme, ba dokonce Vás nebudeme za to jakkoliv sankcionovat.

Pokud si u nás půjčujete úplně poprvé, máte možnost využít SMS půjčku až 4000,- ihned každému v rozmezí od 100 - 4 000 Kč, kdy každá Vaše další půjčka může být až 20 000 Kč s tím, že peníze můžete mít na účtu do 15 minut od schválení produktu.