Rychlá půjčka na ruku

07.05.2015 06:59

Ocitli jste se ve finančních problémech nebo Vám čistě jen nezbylo nic do výplaty? Jestliže musíte bleskurychle vyřešit Vaší stávající finanční krizi, měli byste se ve Vašem zájmu obrátit na některou z nebankovních institucí, které mají ve své nabídce produktů velmi zajímavý úvěrový produkt jménem Půjčka na ruku.

 

Nyní máte možnost i Vy zažádat o opravdu bezproblémovou půjčku, která se dá jednoduše vyřídit a to i bez zbytečného papírování a navíc Vám budou požadované peníze vyplaceny takřka okamžitě.

Půjčka na ruku představuje jednoduché vyřešení Vaší finanční krize, ve které se můžete opravdu snadno a rychle ocitnout i Vy.

 

Ani Váš zaměstnavatel nemusí v budoucnu zasílat mzdu v termínu, a v obchodě se Vás na to, jestli Vám už šéf poslal výplatu, ptát rozhodně nebudou.

 

Zřízení půjčky na ruku není jenom velice snadné a jednoduché, ale i celkem rychlé. Vzhledem ke skutečnosti, jak už samotný název vypovídá, jedná se o půjčku, kde daná nebankovní instituce vyplatí žadateli hotovost hned poté, co sepíše smlouvu, byste měli přijít na pobočku osobně.

 

Ještě, než zažádáte, máte možnost si ověřit, zda vůbec vyhovujete podmínkám pro získání oné půjčky. Mezi hlavní podmínku patří mít trvalé bydliště v České republice a věk nad 18 let.

 

Půjčka na ruku se poskytuje v řádech několika tisíc korun či nejvýše několika desítek tisíc korun českých. Vzhledem k poměrně nízkým částkám není zapotřebí dokladovat potvrzením o příjmech ani není třeba ručení třetí osobou.

Jak jste nyní sami viděli, sjednání půjčky na ruku není vůbec složité. Na pobočku je nutné si s sebou donést dva průkazy totožnosti, ze kterých si pracovník nebankovní instituce vypíše do formuláře Vaše iniciále.

 

Půjčka na ruku je jednou z neúčelových úvěrů, což v překladu znamená, že je možnost vypůjčené finance využít na cokoliv, co Vás napadne, ať už by to byla vysněná dovolená, anebo jen vylepšení si Vašeho stávajícího bydlení.